Diensten

U kunt hier het onderhoudsplan bekijken. Schilderwerk

Freek Mast is een vakman die meer dan 15 jaar ervaring heeft. Hij beheerst naast het schildersvak ook kleine timmermans kwaliteiten. Dat betekent dat Freek Mast de meeste werkzaamheden zelf kan uitvoeren binnen onderhoud, nieuwbouw en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Kwaliteit staat daarbij voorop want een goed onderhouden pand betekent: lagere kosten en een hogere waarde.

Waar kunt u bij Freek Mast voor terecht.

Buitenschilderwerk

Woningen trotseren weer en wind. Vooral als kozijnen en deuren van hout zijn is de staat van het schilderswerk erg belangrijk. Regelmatig onderhoud is dan gewenst. Ten eerste voor het behoud van het houtwerk, maar het staat natuurlijk ook en stuk mooier als een huis strak in de verf zit!

U kunt er voor kiezen om een huis of bedrijfspand in een keer in zijn geheel te verven. Afhankelijk van de staat van onderhoud kunt u er ook voor kiezen om alleen het noodzakelijke onderhoud te laten uitvoeren. Vaak kan Freek Mast door plaatselijke en gerichte behandelingen uw woning weer in top conditie brengen. Bedenk dat u op termijn veel kosten kunt besparen door het schilderwerk op peil te houden. Freek Mast doet dat graag!

Als er echter te lang wordt gewacht met het verrichten van onderhoud dan kost het gewoon meer werk om hetzelfde resultaat te krijgen. Het voordeel van tijdig onderhoud is dus dat u voor lagere kosten een betere bescherming voor uw houtwerk heeft en bovendien is het voor het aangezicht een stuk fraaier.

Binnenschilderwerk

Binnen leeft en/of werkt u! Daarom is ook het schilderwerk binnenshuis van belang. Wanneer het materiaal en de kleurkeuze met zorg is gekozen dan biedt het interieur extra comfort, gezelligheid en uitstraling. Vanzelfsprekend is ook de bescherming van uw houtwerk van belang. Weet dat ook houtwerk binnenshuis aan slijtage onderhevig is, zeker als er invloed van vocht is en er bijvoorbeeld niet of onvoldoende is afgekit. De materialen die binnen worden toegepast zijn zeer uiteenlopend: van eenvoudig tot zeer exclusief, van strak tot sfeervol. Maar... altijd in overleg met de klant en afgestemd op uw budget en mogelijkheden.

De binnen-afwerkingen die Freek Mast voor u kan verzorgen zijn onder andere alle schilder- en kit- werkzaamheden aan uw kozijnen en deuren. Ook voert hij behangwerkzaamheden uit alsmede het sauzen van muren en plafonds.

Meerjaren-Onderhoud

Mastschildersbedrijf Freek Mast biedt u de mogelijkheid aan om een meerjarenonderhoudscontract voor uw woning af te sluiten. U hebt er dan zelf geen omkijken meer naar.

Freek Mast zal een analyse van uw woning of bedrijfspand maken om de staat van het onderhoud vast te stellen. Op basis van deze bevindingen zal hij samen met u een meerjarenplan opstellen. Doel daarvan is om jaarlijks klein- en groot-onderhoud vooraf te plannen. Elk jaar wordt de staat van onderhoud beoordeeld en krijgt u advies welke activiteiten moeten worden uitgevoerd. Deze wijze van werken garandeert dat uw buiten- en/of binnenschilderwerk optimaal in conditie blijft.

Houtrot reparatie

Ook kleine houtreparaties voert mastschildersbedrijf Freek Mast zelf uit. Vervanging van houtrot en andere kleine houtrenovaties voert Freek Mast in eigen beheer uit. Het voordeel van tijdig repareren betekent een goede en blijvende bescherming voor uw houtwerk. Uw bespaart misschien hierdoor het vervangen van een nieuw kozijn. Vaak is dat namelijk niet nodig.

Vervangen van glas- en neuslatten

Ook bij kleine klussen zoals het vervangen van glas- en neus latten kunt u bij mastschildersbedrijf Freek Mast terecht. Indien er groot onderhoud nodig is zoals het vervangen van uw glaswerk dan doet Freek Mast dit in nauwe samenwerking met een erkend timmer- of glasbedrijf.

Service & Kwaliteit in schilderwerk

Voor mastschildersbedrijf Freek Mast is een vertrouwensrelatie met u als klant erg belangrijk. Uitgangspunten van Freek Mast zijn: kwaliteit, service en advies. Een goede verhouding met zijn klanten staat bij hem hoog in het vaandel. Het werkt immers veel fijner als er een klik is en dat ziet u terug in de resultaten!

Goede communicatie is dan ook erg belangrijk voor Freek Mast. Hij staat dan ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Dat begint al bij de offerte. Vooraf bepaalt u samen met Freek Mast welke werkzaamheden zullen worden uitgevoerd. In de offerte staat aangegeven welke activiteiten en materialen Freek Mast gaat gebruiken en hoeveel tijd hij inschat voor de klus. Na ondertekening van de offerte is het een overeenkomst geworden die hij nauwkeurig zal uitvoeren. Omdat vooraf duidelijkheid is over de te verrichten werkzaamheden en de kosten komt u nooit voor verrassingen te staan. Wanneer er tijdens de opdracht toch wijzigingen optreden dan zal hij daar ook nieuwe afspraken over maken.

Op deze wijze streeft Freek Mast er naar om een vertrouwensband op te bouwen met zijn clienten. Freek Mast wil ook graag in de toekomst voor u klaar staan.